I-RON Pro

De I-RON PRO is de krachtpatser onder de snijmachines. Deze professionele snijmachine is de dagelijkse partner voor gebruikt in restaurants, grootkeukens, slagerijen, supermarkten…

Verkrijgbaar in standaard geanodiseerd aluminium body of met (optioneel ) Clean Coat Body en alle onderdelen die tijdens het snijden in contact komen met de etensproducten.

Met twee verschillende afmetingen PRO 30 of PRO 35, twee mesdiameters ( 30 cm of 35 cm) en manueel of automatisch, hebben we met onze I-RON PRO voor bijna iedere toepassing een snijmachine.

De I-RON PRO heeft een I-CUT mes dat door alles heel vlot snijdt alsof je in boter snijdt en zorgt voor 50 % minder wrijving en productverlies.

Met zijn ( optionele op 35 ) liftsysteem hef je de machine met één hand omhoog om zo makkelijk te poetsen onder de machine.

De ( optionele op 35 ) knife remover is een tool waarmee je het mes vlot en veilig van je machine haalt in 3 seconden, om alles tot in de puntjes makkelijk te kunnen reinigen, ook op moeilijke plaatsten zonder enig snijgevaar.
Met het ingebouwde “one touch“ slijpapparaat is Uw mes in 6 seconden vlijmscherp.

Pro clean coat(cc)

Elke machine van de Pro reeks is verkrijgbaar met  de “cleancoat” technologie. De cleancoat coating zorgt voor een prachtige uitstraling en een zeer eenvoudige reiniging van de snijmachine.

Door de CLEAN COAT BODY en het I-CUT mes, haal je bovendien veel meer rendement uit je te snijden producten en heb je dus heel wat minder verlies of snijafval

Catalogus

Bent u benieuwd naar onze folder?

Download catalogus